Skogsville's Kennel

Senaste inläggen

Av Skogsville - 16 september 2014 12:54

Morgonpromenad med perrosar och Ginger, kan man inte rida får man promenera. Varje morgon promeneras Ginger från stall till hage, då han står inne på nätterna. Hans längtan efter sällskap fram på små timmarna överväldigas.

Svampplockning deluxe, eller kanske inte...tror det är giftsvampar.

Av Skogsville - 16 september 2014 11:23

Vi har tagit beslutet att sälja vår sista b-ponny. Vi gör ett försök att sälja honom som hingst, han har fantastisk stam, importerad från England, om nu någon vill använda honom i aveln. Han är fantastiskt snäll och välhanterad. Riden i skritt och trav, men nu inte riden på länge.

Weston Ginger Snap, importerad England, 116 cm fullstammad welsh mountain. Inregistrerad i Swf.

Av Skogsville - 15 september 2014 19:42

Uppdaterat såld!

8 veckor gamla har nu Italienare valparna blivit. Lilla tiken vart tingad, men vi fick återbud på henne. Så nu har vi en liten italiensk vinthundstik till salu.
Är du intresserad så ring till oss för mera information 033-261604 eller 0736-261640 eller skicka oss ett mail skogsville@skogsville.com

Hon är en charmig tik och är fantastiskt vacker, hon söker efter ett eget aktivt hem.[Bild]

Av Skogsville - 14 september 2014 14:23

Tindra med sin Rocky <3

I eftermiddag skall vi hinna med att harva paddocken, klippa hästar och inte att förglömma rösta! Sonen arbetar idag men vi inväntar att han kommer hem så vi kan åka i samlad tropp och rösta. Och lämna tillbaka forden, vi gjorde vårt bästa att inte få någon buckla i plåten, trots en galning i rondellen försökte köra på oss. När man kommer med hästtransport vill man inte tvärnita för hästens skull. Tyvärr finns det massa idioter i trafiken som inte tar någon hänsyn till att man kör med levande djur i släpet bakom bilen.

Av Skogsville - 14 september 2014 08:30

Rise and shine, ännu en tidig morgon. Idag åker vi till Fritsla för att hopptävla en liten pay and jump tävling, träningstävling med Tindra. Då audins drivknut gått sönder, fick vi låna mormor och morfarsbil. Så idag åker vi Ford! Tindra har putsat utrustning och är nu nere och putsar på ponnyn, själv övertalar jag min kropp att gå ur sängen :-) önska oss lycka till.

Av Skogsville - 13 september 2014 22:26

Dagen tillbringades i Lund på vinthundsklubbensutställning. Inga fantastiska utställningsresultat, alla fick dock excellent utom Iris, som för dagen fick ett very good.

I bilen på vägen ned blev Bella biten eller stucken av en insekt, vad vi tror och svullnade upp, hon såg ut som hon fått för mycket botox i läpparna. Hela huvudet blev knöligt, medan vi satt och inväntade vår tur i ringen la sej svullnaden. Och hon ställdes ut med ett excellent. När vi packat in allt i bilen och åkt två mil, börjar Bella svälla upp allt mer igen och Annica försökte hålla henne mot rutan så hon svalkades ned. Helt desperata började vi leta efter en veterinär, på okänd ort på en lördag. Vi körde desperat till Eslöv, där sydskånska kennelklubben har sin utställning och fann veterinären Eva som räddade dagen. Bella hade svällt upp som en sharpei, hela huvudet, öronen och läpparna, vi blev så oroliga att halsen skulle svullna. Bella fick cortison och en dos antibiotika, sedan tog det bara en liten stund så började allt svälla av fort igen och vi kunde fortsätta åka hem...

Vad det var som gjorde det vet vi inte, troligen knott, mygg eller något liknande. Man känner sej väldigt liten som människa när djuren insjuknar fort. Super tack till veterinär Eva Swanberg <3


Av Skogsville - 12 september 2014 19:11

Våran granngård hade utförsäljning på hundbäddar, så ett helt gäng hundbäddar åkte med hem.

Räkan, var med ute och leka med systeryster tror vi tog över 100 bilder, varav nästan alla var suddiga...iPhone suger. Tyvärr har datorn gått åt hädan så min fina kamera går ej att använda, får ju inte in bilderna. Så allt bloggande sker på ipaden, med iPhone foton... Men ny bärbar dator skall införskaffas inom kort.

Av Skogsville - 12 september 2014 12:51

Våran självgående gräsklippare <3

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se