Skogsville's Kennel

Alla inlägg under juli 2014

Av Skogsville - 14 juli 2014 09:07

Härlig måndag, solen skiner och Henrik har semester. Men trött är bara förnamnet, idag är tanken att vi skall börja slå vårt hö...vi får väl se om det fina vädret som kom tillbaka håller i sej.
Lördagen tillbringades i Tvååker, på den Nationella utställning där både Frank och Turbo fick Excellent.

Igår var vi också i Tvååker tredje dagen gillt, i hällande ösregn tittade vi på perro specialen. Så tråkigt väder så. Men har man vattenhund så har man. Tror dock varken mattar eller hussar njöt av vädret. Men vi fick se många fina hundar.

Bilden är på Sam, Skogsville's Hold It Don't Drop It från i lördags då det var typ trettiograder varmt.

Av Skogsville - 11 juli 2014 21:49

Tvååker Internationell, Hallandsläns kennel klubb.

Medans jag och Annica roade oss med att vara ringsekreterare, så ställde Tindra och Henrik ut hundar.
När man fotar är det viktigt vad man har i bakgrunden för att få till en vacker bild, här har Tindra och Henrik fångat bajjamajjorna på bild i bakgrunden.

Frank Skogsville's PSY Gangnam Style tog hem ett Cert dagen till ära även ett reserv Cacib.

Även älskade Turbo, Skogsville's Find The Beat Again debuterade i unghundsklass, hans första utställning och han fick excellent.
Fina fina Turbo <3
Jag funderar om det är någon som varit hemma hos oss som inte Turbo hoppade upp i famnen på. Han älskar verkligen allt och alla, men vaktar nogsamt våran trädgård. Vi trodde inte han kunde skälla men nu har vi faktiskt hört honom.

Det som är enormt synd när man visar flera raser, är att man sällan hinner sitta och se på de övriga hundarna i sin egen ras i ringen. Och går de dessutom inte samma dag, får man åka på utställning båda dagarna, helt hopplöst för då går hela helgen åt.

Av Skogsville - 8 juli 2014 21:40

Fullt pådrag, det märks att det är sommar och never ending renovering pågår.

Stallet har fått nya välbehövlig stuprör, dränering pågår. Just nu håller vi på med att gräva ur gårdsplan, lägga ned dräneringsrör och lägga matta och olika lager sand och grus. När det är klart skall vi bara köra in hö och måla stallet och städa ur stallet...sedan skall vi...

Sam

Av Skogsville - 7 juli 2014 21:58

Sam, Skogsville's Hold It Don't Drop It, har kommit hem igen från att bott hos fodervärd i två och ett halvt år.

Nu skall han landa i våran familj, och vi skall ställa ut honom och gå BPH i höst är tanken.
Sam är blygsamt visad med Very Good på utställning men han har väldigt fina höfter BB. Och till svans har han en liten stubb bara.

Av Skogsville - 6 juli 2014 20:30

Justin, Skogsville's Just The Way You Are försvarade Skogsville's heder i Ronneby SKK Internationell utställning. Han slutade dagen med BIR, bäst i rasen med Cert och Cacib och vart även CHAMPION !!!

Jättegrattis till Justin och matte Marlen men även husse Stefan som gör ett jättejobb med att hålla hundarna de har från oss i fantastisk kondition. Vi håller tummar och tår att det kan bli en till i höst till hushållet i Kalmar ;-) Isa är helt klart dräktig och nedkommer med valpar i slutet av juli.



SM

Av Skogsville - 6 juli 2014 20:21

Denna vecka har det varit SM-vecka i Borås för udda sporter. Vår kväll spenderades i goda vänners lag, tittandes på basket, squash och vattenpolo. Jisses för att få en kallsup i viskans vatten. Vi hann även med god mat och en öl. Vi som inte är vana nattsuddare sov länge på denna morgon ;-)

SOL

Av Skogsville - 4 juli 2014 12:55

Solen är tillbaks, funderar på starta en sån väderblogg...

Av Skogsville - 3 juli 2014 13:47

Regn, regn, regn och ännu mera regn...
Vindrutetorkarna på Audin har sakta men säkert havererat totalt och sonen vägrar stå ute och byta ut motorn på vindrutetorkarna...men när det är sol kan det ju kvitta, då behövs ju dom inte längre.

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Vovve


Skapa flashcards